lørdag den 1. august 2009

Lørdags hygge.

Væggen i værelset skal jo bygges op af nogle gange. Nu har den fået første gang og en tur mere i morgen skal nok hjælpe på det. Men når nu der skulle laves cementblandning, så fik det lille toilet også en omgang.
Det har vi ellers været over, men filten ville ikke helt som vi synes den skulle og resultatet blev bare ikke pænt nok. Det har så resulteret i et toilet ,som ikke er blevet færdigt.

Småt er det og jeg er lige nu øm i hele skroget at jeg kunne skrige. Men det pyntede, nu skal det så bare tørre op. Have forangringsgrunder og hvid maling :-) Så kan jeg få det færdigt og pynte op efter alle kunstens regler.
Jeg har altid, faktisk siden jeg for en hulens masse år siden flyttede for mig selv altid haft billeder med franske postkort. Jeg er bare vild med disse "frække" billeder af søde damer i naturlige størrelser og ikke det mindste uartige efter min målestok.
Det har engang været emne til diskussion med en ny bekendt, om hvordan jeg dog som kvinde kunne tillade mig at ha den slags på mit badeværelse når nu jeg var alene med to små sønner :-)
Behøver jeg at skrive at det bekendskab ALDRIG blev mere end ganske kort.

Og så lige for at slutte med lidt lækkerier, jeg var omkring min lokale loppeskrotdame i går aftes og der var de lige..... guf til det nye køkken.