lørdag den 25. juli 2009

Ferie.....hmmm vist nok nere arbejde.

Disse skønne gamle teglsten er hentet hos nogle søde mennesker 1,5 times kørsel fra os højere oppe i skåne. De skal være taget på den skønne udeplads som jeg uden al tvivl bor under hele næste sommer.
Stolperne er gravet ned, står og tørre med "fine" støtte ting. Om 14 dage kommer vores fantastiske hjælpere igen og bygger den færdig og lægger tegltaget på. Det bliver bare så skønt.

Nå ja, og når nu lige der var fok i huset med en masse værktøj, så var vi ikke lang tid om at banke en væg ned i et værelse for at få lidt mere plads.


Der bliver lagt gulv af de gamle planker fra køkkenet, genbrug af fineste klasse. Jeg synes altså det er skønt at kunne bygge om og så bruge de materialer huset er født med.
Så skal der bygges op med gips og så er der desværre også et stykke væg jeg bliver nødt til at pudse op, havde ellers forsvoret at jeg ikke gad det foreløbig efter køkkenet.
Men som altid, må man huske på at det skal være slemt før det bliver godt.

1 kommentar:

Mrs Cakeaholic sagde ...

Perletossen.......Hmmmmmm, ja tosset er du ihvertfald, med alle de store projekter du har gang i på en gang, pas nu for pokker på dig selv og husk også at slappe af en gang i mellem... Men jeg må så også indrømme at jeg misunder dig din KÆMPE energi, hatten af for det:-)